Share this post on:

Als jij veel sport en tijdens het sporten naar muziek luistert, dan is het tijd dat je een paar draadloze oortjes aanschaft. Deze zijn te krijgen in alle prijsklassen en worden verbonden met je telefoon door bluetooth. Op die manier kun je muziek luisteren zonder dat je last hebt van de kabel die in de weg zit, van een verbinding die niet helemaal zuiver is of van een apparaat dat je handmatig tijdens het sporten moet bedienen. Bij draadloze oortjes voor sporters draait het allemaal om gemak, zodat jij je kunt richten op je workout. En als je de onderstaande lijst met handige voordelen ziet, dan ben jij vast ook snel over de streep.

 

Draadloze oortjes vallen niet uit

Tijdens het sporten is één van de grote frustraties die je met oortjes tegenkomt het feit dat ze telkens uitvallen. Dat komt doordat de draad niet lang genoeg is of in de weg zit, doordat jij in beweging bent en doordat je zweet en de oortjes daardoor uitglijden. Schaf draadloze oortjes speciaal voor sporters aan en je hebt dat probleem niet meer. Deze hebben namelijk een mechanisme waardoor ze zelfs bij de meest fanatieke sporters netjes in de oren blijven zitten.

 

Een handige bediening

Het is goed mogelijk dat je tijdens het sporten een nummer over wilt slaan, een specifiek nummer wilt vinden en het volume harder wilt zetten of dat je juist wilt pauzeren als je een praatje wilt maken met iemand. Sommige draadloze oortjes voor sporters hoef je niet met de telefoon te bedienen. Door op de oortjes te tikken, kun je verschillende functies uit laten voeren. Je kunt dus tijdens het sporten gemakkelijk een nummer overslaan en dat zonder dat je moet stoppen. De telefoon opnemen gaat ook op die manier.

 

Waterdicht

Als je sport dan zweet je, dat is normaal. Dat zweet druipt uit je haren je oren in en maakt je oordopjes nat. Schaf je draadloze oortjes aan om te sporten, dan is het belangrijk dat deze waterdicht zijn. Dat is niet alleen handig als je zweet, maar ook als je buiten aan het sporten bent en het regent. Het is niet zo dat je met deze oordopjes het zwembad in kunt, want vaak zijn ze spatwaterdicht. Maar regen en zweet kunnen deze oortjes niet beschadigen.

 

Extra bass

Niet alle draadloze oortjes hebben dit, maar het is tijdens het sporten bijzonder fijn als je een goede bass en helder geluid hebt. Zet het volume hoog tijdens je eindsprint en je gaat er nog harder tegenaan. Muziek tijdens het sporten is motiverend, vooral als het goed klinkt. De beste draadloze oortjes die specifiek voor sporters zijn ontworpen hebben dan ook een extra bass.

 

Denk jij eraan om draadloze oordopjes te kopen voor tijdens het sporten? Let dan op de bovenstaande punten en je weet zeker dat je je volledig op je workout kunt richten en daar de beste muziek bij hebt.

Share this post on:

Leave a Comment

Your email address will not be published.